søndag den 3. april 2011

seksten, skør men stadig sød

Har mange bolde i luften i øjeblikket, og derfor er der ikke plads til meget blogging. Men i går havde jeg fødselsdag, og der blev fejret med lykønskninger, komplimenter og god mad. Fredag var jeg til fest, og da klokken slog 12 blev jeg omfavnet fra alle sider og hyldet. Aw.

Har fået søde gaver fra skønne mennesker, hvilket der muligvis kommer billeder af senere. Tror aldrig jeg har fået så meget opmærksomhed, eller følt mig så elsket :).

Jeg tror ikke  jeg bryder mig om at blive et år ældre længere. Jeg kan ikke følge med, og der er så mange ting jeg vil, men hverdagen rummer det ikke. Argh, jeg vil bare leve og mærke det med hud og hår.

Billeder fra den seneste tid:


Seneste køb: solbriller fra H&M (70 kr) og pumps fra Bianco (400 kr).
Kagebord hos min Bedste i dag. Har spist kalorier for den næste måned, men nogen gange skal der også være plads til at nyde lidt. Desuden kan jeg ikke forestille mig lækre kalorier end min bedstemors delikate glutenfri kager.
Portugisisk Elle og medfølgende clutch fra min mor der lige har været i Madeira. Hun kender mig så godt.....

Sticks & sushi på min fødselsdag. Jeg elsker den kæde, der er gennemført fra inderste til yderste. Selv deres toilet er japansk minimalistisk med lækker tromborg sæbe og håndcreme.

2 kommentarer:

  1. Tillykke med dagen.. Tro mig - mange ting bliver kun bedre med alderen! Runder snart de 25 og jeg har aldrig haft det bedre :)
    Kig forbi hvis du lyster. Knus M.

    SvarSlet
  2. Tak, og haha det håber jeg.... jeg kigger :) Du må meget gerne følge mig!

    SvarSlet