torsdag den 16. juni 2011

Vintage i Cph - 2
Jeg elsker fornemme vintage-forretninger, der har det fedeste retro-tøj på trods af de til tider lidt pebret priser. Men egentlig foretrækker jeg en god lokal genbrug, hvor man skal lede godt i skattekisten, men så finder de fedeste ting til ingen penge. Jeg har nu fundet min nye favorit-genbrug København (kan desværre ikke finde adressen). Her spottede jeg bl.a. Ralph Lauren, Asos og fandt den fedeste Samsøe Samsøe jakke til en 50'er (der desværre var for stor..). Jeg endte med købe en Kenzo t-shirt til 25 kr , en Sisley cardigan til 35 og et ægte læder bælte til 15(!!!!). Det var da helt vildt. Ikke sidste gang jeg skal der ind.

De lækre khaki shorts købte jeg for 80 kr i H&m!  De kan både bruges chic & højtaljede som på billedet, eller lave & casual.

translate
I love vintage stores with awesome retro clothes, even though it's a bit prizy. But actually I prefer small local thriftstores, where you just have to look a little further for a treasure. I've found my new favorite thriftstore at Copenhagen. I ended up buying the Kenzo t-shirt, a Sisley cardigan and a real leather belt. All for less than 30$!
The khaki shorts are from h&m. They can be worn chic & highwaisted as shown, or low and casual. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar